Profil

Lånebil
Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til din bil igen er kørende, gør vi vores bedste for at hjælpe dig. Vi tilbyder mulighed for lånebiler i reparationstiden. Er du frisk og vil bruge anledningen til at få lidt mere motion, har vi også solide cykler, der kan tåle både skovstier og det danske vejr.

Kvalitet
Som AutoMester-værksted garanterer vi naturligvis, at de reservedele og det udstyr, vi bruger ved reparation og montering, er af topkvalitet. Samtlige AutoMesters leverandører er vurderet med stor omhu og udvalgt efter deltaljerede krav. Derfor kan du være sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos os.

Uddannelse
Her på værkstedet holder vi os opdaterede omkring udviklingen. Alle medarbejdere følger AutoMesters særlige uddannelsesforløb og deltager i branchekurser og seminarer. Palle Mathiesen Auto er også godkendt som uddannelsesværksted, og derfor vil du møde både lærlinge og praktikelever, når du kommer på værkstedet.

Miljø og sikkerhed
Vi overholder alle gældende regler for brug og bortskaffelse af olier, væsker og affald, og vi er underlagt det kommunale tilsyn..

Telefon & Mail

44 971 447

palle@pm-auto.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder