Optimering fra kr. 1.995,-

Benzin Optimering. 

Når man optimere en benzinbil, gør man det normalt hovedsageligt når benzinbilen har en turbolader. Der er dog også andre tilfælde hvor det giver meget effekt at optimere sin benzinbil, og det er i det tilfælde hvor fabrikanten har neddroslet effekten på bilen. Det kan f.eks være en VW Up!, Skoda Citigo, Seat MII, som gode eksempler hvor motorerne er komplet ens – den eneste forskel er software, og er neddroslet via bilens styreboks. 

Benzinbiler har den fordel at de trækker meget bedre, så overhalinger og kørsel med f. eks campingvogn vil foregå meget bedre efter at man har optimeret sin benzinbil. I bilens motorstyring forefindes der data om hvordan motorens indsprøjtningssystem og tændingstidspunkt skal leveres, og i nye benzinbiler også hvor højt indsprøjtningstrykket skal være. Disse indstillinger fin justeres og derved opnår man en meget bedre trækkraft og effekt mv. 

Mest effekt med en trykladning. 

Det er altid en god ide at optimere sin benzinbil, uanset hvilken motor der ligger i benzinbilen. Det gælder alle mærker lige fra VW, Audi, BMW osv. Man får blot mest ud af det, hvis bilen direkte er droslet fra fabrikken eller har en turbolader monteret. Mange nye benzinbiler har fra fabrikken turbolader og derved kan man få bilen til at køre meget bedre med en optimering. 

Diesel optimering. 

Diesel optimering er den mest brugte form for motor optimering!!! – Hovedsageligt fordi, at stort set alle dieselbiler, er udstyret med en turbolader. Det at dieselbilen har en turbolader, betyder at der er mange parametre at justere på, når man skal optimere sin dieselbil. Dieselbiler har også den fordel at de kan arbejde ved et lavere omdrejningstal end benzinbiler. 

EGR og DPF frakobling er også muligt men kun til bane og motorsport brug!!!! 

Der kan forekomme gebyr for Boot og Benchmode (Afmontering og evt. Åbning af motorstyring) 

Vi bruger Selvfølgelig KUN værktøjer og programmer med licens!!!! Vi har eget rullefelt 2WD dynomet med 1500nm bremse og så har vi noget af det sidste nye GPS måleudstyr hvor man måler på vejen så det også er muligt at måle 4WD biler og eller store biler der ikke kan komme ind på værkstedet!!!  

Du kan evt. se  om din bil er på listen her under...